Blog

Con Monika Rüsch, alquilar tu piso en Barcelona es un proceso rápido, seguro y sin estrés.

Com llogar el meu pis ràpid a Barcelona

Amb Monika Rüsch, llogar el teu pis a Barcelona és un procés ràpid, segur i sense estrès. El nostre objectiu és maximitzar els teus ingressos i minimitzar el temps que la teva propietat roman buida, proporcionant un servei integral i personalitzat.

A Monika Rüsch t’ajudem a llogar casa teva o pis de forma ràpida i segura a llogaters 100% seleccionats i garantits posant-nos a la teva pell i pensant: “Si el pis fos meu… El llogaria a aquesta persona? A més, ens encarreguem de tot i valorem el teu immoble GRATIS. Amb total confiança.

ALQUILA TU PROPIEDAD CON TOTAL GARANTÍA. En menos de 30 días, inquilinos seleccionados

LLOGA LA TEVA PROPIETAT AMB TOTAL GARANTIA. En menys de 30 dies, llogaters seleccionats

T’expliquem com llogar el teu pis ràpid a Barcelona amb Monika Rüsch seguint aquests passos:

1. Contacte Inicial

  • Primer, contacta’ns : Per començar, et recomanem que ens truquis o ens enviïs un missatge a través de la nostra web. Programarem una visita per conèixer el teu pis a Barcelona i començar el procés de lloguer com més aviat millor. Els nostres fonaments són la confiança, la transparència i el compromís absolut amb cadascun dels nostres clients.

2. Avaluació i Preparació del Pis

  • Avaluem la teva propietat : Visitarem el teu pis per realitzar una avaluació completa. Analitzarem el seu estat, ubicació i característiques, comparant-ho amb altres propietats a la zona per tal de determinar el preu de lloguer més adequat i competitiu.
  • Assessorament en millores : Et donarem consells sobre petites millores o ajustaments que podries fer per augmentar l’atractiu del teu pis i facilitar un lloguer més ràpid. De vegades, detalls com ara una nova capa de pintura o una mica de decoració poden marcar una gran diferència.

3. Signatura del Contracte de Gestió

  • Definim els termes del servei : Un cop estiguis satisfet amb la valoració, signarem un contracte de gestió que pot incloure l’exclusivitat o no, segons el que prefereixis. Aquest contracte ens autoritza a gestionar el procés de lloguer del vostre pis, des de la promoció fins a la signatura del contracte amb l’inquilí.
  • Clàusules i condicions : Revisarem junts les condicions del contracte de lloguer, assegurant-nos que estiguin alineades amb les teves expectatives i necessitats, incloent-hi la durada del lloguer, les garanties i les condicions de pagament. Basem totes les nostres relacions en la confiança .

4. Màrqueting i Promoció del Pis

  • Fotografia professional i presentació : Organitzem una sessió de fotografia professional per mostrar el teu pis de la millor manera possible. Utilitzem tècniques d’home staging si cal, perquè les fotos siguin atractives i captin l’atenció de possibles llogaters.
  • Difusió àmplia : Promocionem el teu pis a la nostra xarxa de contactes i als principals portals immobiliaris, tant a nivell local com internacional. La nostra reputació i presència en línia ens permeten arribar a una àmplia audiència en poc temps.

    T’acompanyem en tot el procés de lloguer del teu habitatge o propietat, des del començament fins al moment de signar el contracte, agilitzant les accions i els tràmits en un procés ràpid i segur. 

5. Gestió de Visites i Selecció d’Inquilins

  • Organitzem visites : Coordinem i gestionem totes les visites al pis, assegurant-nos que només persones realment interessades i qualificades ho vegin. D’aquesta manera, optimitzem el teu temps i ens enfoquem a aconseguir llogaters seriosos.
  • Selecció d’inquilins : Realitzem una selecció rigorosa dels possibles inquilins, incloent-hi la verificació d’antecedents i solvència. Et presentem només les millors opcions, perquè puguis triar amb confiança l’inquilí ideal.

6. Negociació i Signatura del Contracte

  • Negociem les millors condicions : T’assessorem durant la negociació per assegurar que obtinguis les millors condicions de lloguer. Ens assegurem que tant tu com l’inquilí estiguin satisfets amb els termes acordats.
  • Signatura del contracte : Un cop acordades les condicions, preparem el contracte de lloguer i el gestionem fins a la seva signatura. Ens encarreguem de tots els aspectes legals perquè el procés sigui segur i sense complicacions.

7. Gestió Post-Lloguer

  • Seguiment continu : Després de llogar el pis, seguim gestionant la relació amb l’inquilí si ho desitges. Ens ocupem de qualsevol eventualitat que pugui sorgir, assegurant-nos que tot transcorri sense problemes durant la durada del lloguer.

Amb Monika Rüsch, llogar el teu pis a Barcelona és un procés ràpid, segur i sense estrès. El nostre objectiu és maximitzar els teus ingressos i minimitzar el temps que la teva propietat roman buida, proporcionant un servei integral i personalitzat.

A Monika Rüsch t’ajudem a llogar casa teva o pis de forma ràpida i segura a llogaters 100% seleccionats i garantits posant-nos a la teva pell i pensant: “Si el pis fos meu… El llogaria a aquesta persona?

Valoracions reals per a un lloguer ràpid, segur i sense complicacions

Una de les últimes modes al mercat immobiliari són les aplicacions online de valoració de pisos . El problema és que moltes vegades aquest sistema t’oferirà un resultat que no s’ajusta al mercat ja que hi ha molts factors que cal tenir en compte per fer una valoració real.

Per poder fer una valoració real, és essencial poder veure la propietat i això és una cosa que l’aplicació informàtica no pot fer. Per això, part de la nostra feina a Monika Rüsch és trobar el preu màxim que un client pagaria per un habitatge, una xifra que som capaços d’establir perquè fa més de 30 anys que venem a clients internacionals i nacionals.

La millor garantia és: la millor selecció de llogaters

A Monika Rüsch t’ajudem a llogar casa teva o pis de forma ràpida i segura a llogaters 100% seleccionats i garantits posant-nos a la teva pell i pensant: “Si el pis fos meu… El llogaria a aquesta persona? A més, ens encarreguem de tot i valorem el teu immoble GRATIS. Amb total confiança.

    Con Monika Rüsch, alquilar tu piso en Barcelona es un proceso rápido, seguro y sin estrés.

    Amb Monika Rüsch, llogar el teu pis a Barcelona és un procés ràpid, segur i sense estrès.