Blog

consejos para vender una casa en Barcelona. 

Consells per vendre una casa a Barcelona

Per descomptat que el millor dels consells per vendre una casa a Barcelona que podem donar-te és comptar amb una agència com Monika Rüsch . Senzillament i planerament perquè diuen que som bona gent , que se senten en bones mans; que som persones al servei de persones, a més de bons professionals .

La venda d’un habitatge és per a la majoria de les persones un dels actes econòmics més significatius de la seva vida . Un procés que requereix una cura extrema de tots els detalls. Per això el millor consell que et podem donar és que ens tinguis al teu costat en tot moment.

Els nostres clients valoren la nostra ètica, principi i valors que lamentablement en els temps actuals, no abunden, ho pots comprovar en aquest article de La Vanguardia.

consejos para vender una casa en Barcelona. 

El millor consell és comptar amb el millor equip: el de Monika Rüsch

Consells previs a la posada en venda de la casa

  1. Preparació de la casa : Assegureu-vos que casa vostra estigui en bones condicions abans de posar-la al mercat. Repara qualsevol dany visible, pinta les parets si cal i assegura’t que tot estigui net i ordenat. La nostra agència disposa d’una base de dades de professionals que et poden ajudar amb això.
  2. Fotos d’alta qualitat : Les fotos són la primera impressió que els possibles compradors tindran de casa teva. Pren fotos d’alta qualitat que mostrin casa teva a la seva millor llum. La nostra agència pot ajudar-te fins i tot proporcionant-te a un fotògraf professional per obtenir els millors resultats, incloent visites virtuals 360º
  3. Preu competitiu : Investiga el mercat immobiliari local per determinar un preu competitiu per casa teva. Un preu massa alt pot espantar els compradors potencials, mentre que un preu just pot atraure més interès. Monika Rüsch fa valoracions de pisos a Barcelona estrictes i fiables.

Posada en venda: consells per vendre una casa a Barcelona

  1. Promoció efectiva : Utilitza una combinació d’estratègies de màrqueting tradicionals i digitals per promocionar casa teva. Això pot incloure anuncis a diaris locals, publicacions en xarxes socials, llistats a llocs web de béns arrels i cartells al vostre veïnat.
  2. Realitza millores estratègiques : Si tens un pressupost limitat, considera fer millores petites però impactants a casa teva, com millorar la il·luminació, actualitzar els accessoris de bany i cuina, o afegir una mica de paisatgisme per millorar l’atractiu exterior. Aquí t’oferim alguns consells tendències en decoració .
  3. Flexibilitat a les visites : Està preparat per mostrar casa teva a possibles compradors en moments convenients per a ells, fins i tot si això significa fer-ho fora d’horari laboral o els caps de setmana. Per descomptat, algú del nostre equip pot encarregar-se d’aquestes visites per tu.
  4. Transparència i honestedat : ​​Sigues transparent sobre qualsevol problema conegut a casa teva, com a reparacions necessàries o problemes estructurals. Lhonestedat pot ajudar a construir la confiança amb els compradors potencials i evitar problemes legals en el futur. I a Monika Rüsch pensem que la confiança és la base de tota relació.

    Lhonestedat pot ajudar a construir la confiança amb els compradors potencials i evitar problemes legals en el futur. I a Monika Rüsch pensem que la confiança és la base de tota relació.

  5. Preparació per al tancament : Un cop hagis acceptat una oferta, prepara’t per al procés de tancament assegurant-te de tenir tota la documentació necessària en ordre i llest per ser signat. Pots consultar la documentació necessària per vendre casa teva a aquest enllaç.
  6. Mantingues una actitud positiva : La venda d’una casa pot ser un procés estressant, però mantenir una actitud positiva i estar obert a la negociació pot ajudar-te a aconseguir una venda reeixida. A Monika Rusch sabem actitud positiva.

Ara que tens uns bons consells per vendre una casa a Barcelona, ​​t’aconsellem de tota confiança que facis una valoració de casa teva sense compromís.

    Consejos para vender mi casa en Barcelona

    Consells per a vendre casa teva a Barcelona