Blog

Decoración primavera

Decoració primaveral per la teva llar

S’acosta la primavera i moltes vegades volem renovar la nostra llar però no sabem com fer-ho. Per això, avui us donarem algunes idees de decoració de primavera per al vostre saló.

La primavera és l’estació més colorida, alegre i bonica de l’any i és per açò que cal aprofitar els colors d’aquesta època i les seues característiques pròpies com les flors i plantes que sempre van bé per a donar-li color i frescor a una llar.

Cal tenir en compte els colors típics de primavera per a poder encertar amb la decoració. En aquesta estació queden perfectes els colors pastel a més de colors intensos, alegres i cridaners.

El groc és un color típic de primavera que va genial per a la decoració de qualsevol racó i a més, hi ha diferents tonalitats de grocs per a poder jugar amb bones combinacions i segons la llum de cada habitació. El mateix passa amb el color verd. Són dos colors ideals per a una decoració primaveral.

Salon Amarillo@pinterest Salon verde@pinterest

Un altre color ideal tant per a primavera com per a les altres estacions de l’any és el blanc. És un color neutre que queda genial tant a l’hivern com a l’estiu i ens permet redecorar la nostra llar cada temporada amb molta més facilitat ja que solament amb xicotets canvis com a coixins, catifes i cortines, canvia molt l’espai. Fins i tot col·locant diferents quadres colorits pot canviar molt.

Cuadros primavera

Una opció genial de decoració que encaixa a la perfecció amb l’estació són les safates de color blanc amb fruites de temporada posades damunt d’una taula. A la primavera hi ha fruites molt colorides com per exemple; els maduixots, les nespres, les taronges o els llimons, i si fem una bona combinació de colors poden quedar ideals. A més, si canvies els camins de taula i poses alguns colorits o amb estampats florals, donaran un toc primaveral a la taula.

Centro Mesa Limones

Però a més de les fruites, una opció genial és la decoració amb plantes i flors. En aquesta època de l’any és quan hi ha més flors colorides i solament canviant unes flors per altres d’un altre color, aconseguiràs donar-li un toc diferent a l’espai. Pots jugar amb plantes grans molt verdes o fins i tot amb algun fruit si tens espai o florers bonics i colorits per a posar en algun reconet i donar-li un aire primaveral.

@pinterest

Decoración Primavera@pinterest

Així doncs, ja sabeu! Es pot aconseguir un toc primaveral en qualsevol llar canviant xicotetes coses de decoració i donant-li el toc de color que necessita per a aquesta època de l’any. Us convidem a tots al fet que intenteu algun d’aquests canvis i ens expliqueu com ha quedat.

 

Ens llegim aviat!