Blog

El millor servei per llogar i vendre el teu pis, també durant el confinament del Covid-19

A Monika Rüsch ens reinventem i, de manera totalment telemàtica, treballem per trobar llogaters i compradors a noves propietats en lloguer i venda fent ús de les oportunitats del món digital.

La crisi sanitària que estem vivint com a conseqüència del Covid-19 és una trucada a la responsabilitat col·lectiva de tots. Per aquesta raó, a Monika Rüsch hem tancat fins a nou avís les nostres oficines, encara que els assessors i agents treballen en aquests moments des de casa, i animem a tots els nostres clients, propietaris i a la societat en general a seguir el nostre exemple i quedar-se a casa.

Però, al mateix temps, també ens preocupa seguir treballant en donar dinamisme a la nostra economia, continuar generant valor, i oferir el millor servei als nostres clients. Per això, ens hem reinventat per estar disponibles per a totes aquelles persones que desitgin, també en aquests moments, vendre o llogar el seu pis.

 

Atenció immobiliària sense sortir de la teva llar per llogar i vendre el teu pis.

És evident que durant aquests dies de quarantena molts aspectes de la vida s’han aturat de forma forçada. Com, per exemple, els plans de moltes famílies per llogar o vendre el seu pis o casa. Per això, des de Monika Rüsch estem multiplicant els nostres esforços per donar sortida a molts d’aquests plans, oferint un servei de qualitat i, sobretot, respectant al màxim les mesures de protecció sanitària i el confinament.

Tant al nostre telèfon d’atenció 93 204 55 20 com els formularis de la nostra web es troben oberts per a totes aquelles persones que desitgin aquests dies oferir la seva propietat, tant amb l’objectiu de llogar el seu pis com per vendre’l. Acte seguit, els nostres assessors comercials analitzaran l’oferta i es posaran en contacte amb el propietari per telèfon.

A més de recopilar tota la informació necessària sobre l’immoble, oferim també assessorament sobre el preu de lloguer i venda gràcies al nostre coneixement del mercat i dels diferents barris de Barcelona. Demanarem al propietari que ens faci arribar per correu electrònic una sèrie de fotografies de l’habitatge, sobre les quals també donarem alguns consells.

 

Multipliquem esforços en la difusió online

Amb tota aquesta informació, crearem una fitxa complerta de l’habitatge que tots els llogaters i compradors potencials podran consultar còmodament des de casa, fent-se una idea completa del pis en lloguer o en venda que oferim. Tots els immobles, a més, passaran a promocionar-se en els principals portals immobiliaris com a immobles destacats, on hem incrementat la nostra aposta durant el confinament pel Covid-19. Això permetrà captar més clients potencials ja que estaran publicats a les primeres posicions dels portals.

Monika Rüsch també ha redoblat esforços en publicitat digital, i com a conseqüència els immobles que lloguem o tenim en venda durant aquest període es difondran també en una potent campanya online amb visibilitat als principals mitjans de comunicació online de Catalunya i Espanya, com El País, La Vanguardia, El Economista, El Confidencial… Amb això ens assegurem que aquells que desitgin llogar el seu pis o vendre’l arribin a més gent en un moment en què tots estem incrementant el nostre consum d’internet i de fonts d’informació online.

Durant tot el període, a més, els agents estaran disponibles als seus correus i telèfons per atendre les trucades de possibles interessats i poder avançar de cara a futures visites, quan recobrem la normalitat.

Tot i que a Monika Rüsch la relació i el tracte personal són una de les parts que més destaquem de la nostra feina, en aquest moment de dificultats, creiem que es més important privilegiar el nostre servei als clients i a l’economia local, sempre d’una forma cent per cent online i segura tant per als treballadors com per als clients.

 

Si et planteges llogar un pis o vendre una propietat, consulta’ns avui sobre tot el que podem fer per al teu immoble, també durant el període de quarantena. Contacta’ns i t’informarem de tot