Blog

Monika Rüsch et porta l´esperit del dia de Sant Jordi a la teva llar per ajudar-te a llogar o vendre el teu pis.

Fins al 22 d’abril, regalarem un ram de roses a totes les persones que ens triïn per comercialitzar la seva propietat a Barcelona, ​​Castelldefels, Sant Cugat i Sitges.

Aquest Sant Jordi serà molt diferent a tots els anteriors, però a Monika Rüsch no renunciem a viure l’esperit de la festa del llibre i les roses des de les nostres llars. Per això, volem ajudar els nostres clients a viure d’una manera una mica més especial aquesta Diada amb una promoció amb la qual portarem el nostre missatge d’esperança i passió fins a la porta de casa teva.

Fins al proper 22 d’abril, tenim reservada una sorpresa molt especial per a totes aquelles persones que vulguin vendre o llogar un pis amb nosaltres. Tots aquells que deixin a les nostres mans la venda o lloguer de la seva propietat tindran una sorpresa molt especial el proper 23 d’abril: rebran a casa un ram de roses amb què commemorarem aquesta Diada de Sant Jordi.

 

Una aposta segura per llogar o vendre el teu pis

Aquesta celebració tan especial la farem arribar a tots aquells propietaris amb pisos o cases que desitgin llogar o vendre a la ciutat de Barcelona i a les poblacions de Sant Cugat, Castelldefels i Sitges. Les flors arribaran a la seva destinació el dia de Sant Jordi mitjançant un proveïdor que seguirà estrictament totes les mesures de seguretat i higiene.

Si estàs pensant en llogar o vendre el teu pis, ara és el moment d’apostar per Monika Rüsch. Recorda que som una agència immobiliària amb gairebé 30 anys d’experiència, oferim un tracte professional i un coneixement en profunditat del mercat. A més, ens comprometem amb el teu projecte per aconseguir el millor comprador o els llogaters ideals per a la teva propietat.

Mentre duri el confinament, seguim treballant sense descans des de casa, i estem a la teva disposició al telèfon 93 204 55 20 i al correu electrònic info@monikarusch.com

 

Deixa que portem l’esperit de Sant Jordi a la teva llar. Aposta per Monika Rüsch per llogar o vendre el teu pis i t’ho agrairem amb un aromàtic ram de roses a la teva llar