Blog

A Monika Rüsch iniciem el retorn a la normalitat i reobrim la nostra oficina immobiliària a Barcelona

A la nostra agència Immobiliària a Barcelona ja acollim visites amb cita prèvia i anirem afegint novetats a mesura que avanci la desescalada.

A Monika Rüsch ja comencem a recuperar la normalitat de forma progressiva. Després de dos mesos de tancament a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, el passat 11 de maig les oficines de l’agència immobiliària a Barcelona van tornar a obrir portes. És el primer pas cap a la recuperació de la nostra activitat habitual, que s’anirà realitzant de forma gradual conforme a les decisions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

Un procés en el qual la nostra prioritat serà sempre la salut i protecció del nostre equip i dels nostres clients, així com la continuïtat del nostre servei de qualitat i de compromís amb tots aquells que posen les seves propietats en les nostres mans, o que ens contacten per cercar la seva nova llar. Per això durant aquestes darreres setmanes no hem deixat d’atendre´ls telefònicament o mitjançant el correu electrònic.

 

Reobertura de l’agència immobiliària a Barcelona amb cita prèvia

Per a tot l’equip de Monika Rüsch, poder mirar als ulls als nostres clients, mantenir amb ells una relació propera i compromesa, i poder conèixer de primera mà els seus desitjos i inquietuds forma part de la nostra filosofia i de la forma en què entenem la nostra feina. Per això, hem rebut amb una gran il·lusió la reobertura de les nostres oficines a Barcelona i la possibilitat de rebre de nou als nostres clients en les nostres instal·lacions.

D’acord amb la situació de desescalada actual a la ciutat, des de l’11 de maig és possible acudir a les oficines de l’agència immobiliària a Barcelona amb cita prèvia. Aquesta es pot sol·licitar tant trucant-nos per telèfon al (+34) 93 204 55 20 o escrivint un correu a info@monikarusch.com. A l’hora d’organitzar la nostra agenda, garantim que en tot moment es compleixi l’aforament màxim permès a les oficines, i que es puguin respectar les mesures de distància física.

 

Mesures d’higiene i de seguretat en marxa

Per fer possible aquesta novetat, a Monika Rüsch hem treballat en la implantació de totes les mesures d’higiene per garantir la màxima seguretat tant del nostre equip com de tots els nostres clients. Gràcies a aquestes mesures, els membres de l’equip només hem de centrar-nos en seguir oferint la millor atenció professional per a aquells interessats en comprar o llogar un pis a Barcelona o els voltants.

Per col·laborar també en aquest objectiu, hem implementat un protocol de seguretat per als nostres clients, que tan sols podran visitar-nos individualment, i que inclou l’ús de la màscara a l’interior de les oficines de l’agència immobiliària a Barcelona, ​​així com la recomanació d´evitar el contacte físic i mantenir una distància física de dos metres entre persones. També us recomanem reduir la interacció o conversa al mínim necessari.

A mesura que la ciutat de Barcelona avanci en el pla de desescalada, anirem implementant les diferents mesures de recuperació de la normalitat, com l’increment de l’aforament un cop passada la fase 1, així com l’inici de les visites a propietats en cartera.

 

L’aposta digital de Monika Rüsch segueix endavant

Si preferiu no haver de desplaçar-vos, a Monika Rüsch seguirem amb la nostra aposta per l’atenció telemàtica amb esforços redoblats. Des d’una atenció personal des de la distància per a aquells interessats en vendre o llogar una propietat, fins a una informació online i telefònica completa per a aquells interessats en tenir més informació sobre algun dels nostres pisos i cases en cartera. Hem multiplicat la nostra presència en portals i en publicitat digital en els principals mitjans de comunicació per donar encara més difusió a totes les nostres propietats en oferta.

Amb el progressiu retorn a la normalitat, el mercat immobiliari també es posa en marxa, i és important aprofitar aquests moments per aconseguir el màxim èxit. Fes-ho confiant en una agència immobiliària a Barcelona amb gairebé tres dècades d’experiència i un profund coneixement del territori i de tots els secrets del mercat.

 

Posa’t en contacte amb Monika Rüsch i visita les oficines de l’agència immobiliària a Barcelona amb cita prèvia. Contacta’ns avui!