Blog

Monika Rüsch: L@ REVOLUCIÓ IMMOBILI@RI@

 

A Monika Rüsch hem adquirit el compromís de facilitar els processos a clients i propietaris. Per això hem dissenyat i creat les eines tecnològiques més punteres:

 

El plànol interactiu en 3 dimensions ajudarà els clients a conèixer, no només la distribució de la vivenda, sinó a veure les fotografies de cadascuna de les estances, creant així un interès real en els clients.

Si encara el client no ho té clar, podrà veure un vídeo, que mostrarà a clients nacionals i internacionals, amb tot luxe de detall, la distribució dels espais i les característiques principals de la vivenda, fent un recorregut per la mateixa, assegut des sofà de casa seva. Si l’habitatge està per reformar, farem un plànol de distribució, aconseguint així atreure l’interès de clients que, veient el plànol, poden fer-se una idea de com quedaria el pis un cop reformat.

Continguts addicionals com a centres d’educació pròxims a l’habitatge (amb accés a les seves pàgines web) i transports públics propers, acaben de facilitar tota la informació necessària a clients potencials.

 

Ja ho veu … des de fa més de 25 anys, a Monika Rüsch estem totalment compromesos amb els nostres propietaris i clients.
Si vol vendre llogar o comprar un habitatge, no dubti en contactar-nos, notarà la diferència.

 

Som @P@SSIONATS IMMOBILI@RIS!