Blog

Valorar pis a Barcelona: valoració de propietats a Barcelona

30 anys d´experiència ens permeten valorar el teu pis a Barcelona amb les millors eines. També podem vèncer la teva propietat amb total garantia en menys de 60 dies, però anem per parts.

Els errors de les valoracions en línia

Segurament si estàs buscant com valorar pis a Barcelona hauràs arribat a utilitzar alguna aplicació en línia. Aquest tipus d’aplicacions creen falses expectatives a aquests propietaris que s’estan plantejant vendre casa seva o sumar-ne la propietat a la llista de pisos de lloguer a Barcelona.

Valorar pis de forma online online no és la millor opció, ja que hi ha molts factors que cal tenir en compte per fer una valoració real.

Normalment, una valoració professional duna immobiliària ha de tenir en compte, en primer lloc, la ubicació i els metres quadrats, els únics elements que l algoritme de l aplicació pot realment calcular.

Al mateix temps, però, un professional tindrà en compte altres aspectes que aquestes aplicacions no poden tenir en compte: l’orientació del pis, l’entorn, els acabats, el tipus de finca, l’estat de la zona comunitària o jardí, l’estat i mida de les terrasses i una infinitat de factors més que són molt importants per establir un preu.

«Per valorar un pis o propietat a Barcelona de manera real, és essencial poder veure la propietat, visitar-la de manera real i això és una cosa que l’aplicació informàtica no pot fer.» (Monika Rüsch)

Valorar piso en Barcelona

Valorem el teu immoble gratuïtament

A Monika Rüsch t’ajudem a vendre casa teva o pis de la manera més fàcil i còmoda possible. A més, ens encarreguem de tot i valorem el teu immoble GRATIS. Amb total confiança.

Només has de contactar amb nosaltres i els nostres experts es posaran en contacte amb tu per donar-te les dades exactes amb les eines més avançades del mercat.

Si tens dubtes a l’hora de valorar o taxar el teu pis a Barcelona és perquè necessites una agència de confiança . La confiança és la base de tota relació . Si el que desitges és disposar de la taxació més precisa abans de decidir posar el teu pis a la venda a Barcelona pots comptar amb nosaltres i ara t’explicarem el perquè.

Fem una valoració personalitzada fiable perquè sabem com n’és d’important conèixer de manera ràpida i precisa el valor real d’un immoble.

Valorar pis a Barcelona: T´oferim una estimació rigorosa del valor de mercat.

Gràcies a comptar amb eines d’última generació i la nostra expertesa de 30 anys tenim accés a dades individualitzades i reals diverses operacions de compravenda que han tingut lloc a la teva zona en els darrers mesos.

Et lliurem un informe personalitzat de valoració pel teu pis. Contacta amb nosaltres, sense compromís!

Sabem que el teu patrimoni immobiliari és important per a tu i que a l’hora de valorar el teu pis a Barcelona necessites tenir la garantia que la teva propietat és a les millors mans.

Valorar pis a Barcelona de manera precisa i amb seguretat

Oferim serveis exclusius i personalitzats adequats a cadascuna de les necessitats dels nostres propietaris per a la valoració de propietats.

I més enllà de la valoració?

Monika Rüsch és una empresa amb una visió holística de la immobiliària i amb relacions basades en la confiança i això permet optimitzar la rendibilitat garantint la seguretat de l’immoble i la tranquil·litat del propietari. Des de les nostres oficines de Barcelona oferim assessorament legal, redacció de contractes i us acompanyem durant tot el procés de negociació.

Si busques seguretat, confiança i proximitat, Monika Rüsch som la teva agència.

Per fer una valoració del teu pis a Barcelona, ​​posa’t en contacte amb nosaltres