Blog

Cómo vender mi casa de forma segura en Sant Cugat

Com vendre casa meva de forma segura a Sant Cugat

Vendre casa teva a Sant Cugat amb nosaltres té molts avantatges:

-> Som experts locals amb llarga tradició a Sant Cugat i rodalies
-> Basem les nostres relacions amb els clients estrictament en la confiança més absoluta
-> Oferim valoracions presencials reals i serveis estrictament personalitzats
-> Som una agència de proximitat i propera, de les de tota la vida.

Vendre casa teva a Sant Cugat és fàcil si saps com: comptant amb una agència de proximitat i confiança

Vendre casa teva a Sant Cugat és fàcil si saps com: comptant amb una agència de proximitat i confiança

Per vendre casa teva de forma segura a Sant Cugat a través de Monika Rüsch seguirem els passos corresponents.

1. Contacte Inicial

  • Primer, posa’t en contacte amb Monika Rüsch per sol·licitar una avaluació REAL (res de valoracions online imprecises i problemàtiques) de la teva propietat. Pots fer-ho fàcilment a través de la seva pàgina web o trucant directament a les oficines. Atès que la nostra agència té una àmplia experiència al mercat de luxe a Barcelona i rodalies, inclosa Sant Cugat, pots confiar que m’oferiran un servei d’alta qualitat.

2. Avaluació i Taxació

  • Després, coordinem una visita amb un agent de Monika Rüsch perquè avaluï casa teva. Ells farien una valoració detallada, donant-te una estimació del valor de mercat basada en comparacions amb altres propietats venudes a la zona.
  • També rebràs assessorament personalitzat sobre possibles millores que pots fer per augmentar el valor de casa meva i com presentar-la de la millor manera per a les visites.

3. Signatura del Contracte

  • Quan et sentis còmode amb la valoració, discutiria les opcions de contracte. Podria optar per un acord d’exclusivitat, on Monika Rüsch seria l’única agència encarregada de vendre casa meva, o triar un contracte no exclusiu, segons les teves preferències.

4. Màrqueting i Promoció

  • Monika Rüsch per descomptat ofereix serveis de fotografia professional i home staging perquè casa meva es vegi el millor possible a les fotos. Això és crucial per atraure compradors potencials.
  • A més, la teva propietat seria promocionada no només localment sinó també en mercats internacionals, aprofitant l’àmplia xarxa de contactes i la presència en línia que té l’agència.

5. Gestió d’ofertes i negociació

  • Quan comencin a arribar les ofertes, Monika Rüsch t’ajuda a avaluar cadascuna i m’assessoraria en la negociació per assegurar que obtingui les millors condicions possibles.
  • Et mantenim informat durant tot el procés, assegurant que tot es gestioni de manera transparent i professional.

6. Revisió Legal i Tancament

  • Quan haguem acordat una oferta amb un comprador, pots comptar amb el suport de Monika Rüsch per coordinar la signatura del contracte de compravenda davant de notari. Això inclouria la verificació que tots els documents legals estiguin en ordre.
  • Finalment, ens assegurem que el pagament es faci de manera segura abans d’entregar les claus al nou propietari.

En treballar amb Monika Rüsch, tens la tranquil·litat de saber que estic en mans de professionals amb experiència i que la meva propietat està sent gestionada de manera segura i eficient. Perquè la CONFIANÇA és la base de tota relació.

    Com vendre casa meva de forma segura a Sant Cugat

    Com vendre casa meva de forma segura a Sant Cugat