Blog

Cómo alquilar mi piso de forma segura

Com llogar el meu pis de manera segura

A Monika Rüsch t’ajudem a llogar casa teva o pis de forma segura a llogaters 100% seleccionats i garantits posant-nos a la teva pell i pensant: “Si el pis fos meu… el llogaria a aquesta persona? A més, ens encarreguem de tot i valorem el teu immoble GRATIS. Amb total confiança.

La seguretat de la millor garantia Monika Rüsch

Posar un pis de lloguer de manera segura implica seguir diversos passos per minimitzar riscos i assegurar-se que la transacció sigui segura tant per al propietari com per a l’inquilí. Els avantatges de llogar amb una agència de lloguer com Monika Rusch és la millor de les garanties.

En aquest enllaç tens els passos a seguir per llogar pis de forma segura .

Cómo alquilar mi piso de forma segura

Com llogar el meu pis de manera segura

A quin preu?

A Monika Rúsch tenim dades reals i fidelignes dels preus de lloguer a la teva àrea per determinar un preu competitiu i just, tenint en compte la mida del pis, la seva ubicació i les comoditats incloses.

La seguretat de verificar antecedents de l’inquilí

Realitzem una verificació exhaustiva d’antecedents de l’inquilí potencial, que pot incloure verificar el vostre historial creditici, referències d’ocupació i referències de lloguer anteriors. Això és una gran garantia de seguretat i ajuda a avaluar la seva capacitat per pagar el lloguer i el seu historial com a llogater.

Monika Rüsch es fa dipositària de l’import de la reserva – en cas de ser acceptada l’oferta per part de la propietat, es pot transferir al propietari per formalitzar el contracte de lloguer. En cas que no s’acceptin les condicions per part del propietari, Monika Rüsch us retornarà l’import de la reserva.

Monika Rüsch també ofereix encarregar-se de l’administració del lloguer del vostre habitatge. Això inclou tramitar totes les incidències que tingui l’inquilí; un estudi del problema, la detecció de causes i imputabilitat dels mateixos i la solució de les incidències.