Blog

Alquilar mi piso como propietario en Barcelona

Llogar el meu pis com a propietari a Barcelona

Llogar el teu pis a Barcelona a través d’una agència professional com Monika Rüsch et pot oferir la seguretat i la confiança que necessites. Els nostres fonaments són la confiança, la transparència i el compromís absolut amb cadascun dels nostres clients.

Llogar el teu pis com a propietari a Barcelona pot ser un autèntic mal de cavesa. El millor és deixar-ho tot a les nostres mans i dormir més tranquil a les nits. L’agència farà una avaluació de la teva propietat per determinar un preu de lloguer just i competitiu. Confieu en la vostra experiència per establir el preu adequat segons el mercat actual a Barcelona.

Un dels errors més habituals a l’hora de llogar un habitatge és voler demanar més diners del que actualment es paga, o un client potencial estaria disposat a pagar.

Posar un preu massa elevat fa que l’habitatge no sigui atractiu. Des que es va implementar la regulació de preus a Barcelona ( Índex de l’habitatge ) molts propietaris es van decantar per un lloguer temporal ja que la seva propietat marcava un valor inferior al que s’esperava. Aquest índex ens dóna un preu estimat tenint en compte els contractes signats a la zona. Per tant, el preu no el posa el propietari ni el posa la immobiliària, el posa sempre el mercat.

Alquilar mi piso como propietario en Barcelona

Llogar el meu pis com a propietari a Barcelona

Revisió de l’habitatge

Abans de posar el pis de lloguer, assegura’t que estigui en bon estat, realitzant les reparacions necessàries i considerant millores que puguin augmentar el seu atractiu. L’agència pot oferir consells sobre com preparar el pis per atraure potencials inquilins. Reuneix tota la documentació requerida, com ara l’escriptura de propietat, el certificat d’eficiència energètica i la cèdula d’habitabilitat. L’agència us guiarà en aquest procés i s’assegurarà que tots els documents estiguin en ordre.

Promoció i selecció de l’inquilí

Monika Rüsch s’encarregarà de promocionar el teu pis a diversos canals, incloent-hi portals immobiliaris, xarxes socials i la seva pròpia base de dades de clients. Confia en la nostra capacitat per atraure llogaters de qualitat. L’agència gestionarà les visites al pis i farà una preselecció dels possibles llogaters, duent a terme una anàlisi exhaustiva dels candidats per garantir que l’inquilí sigui fiable.

A Monika Rüsch t’ajudem a llogar casa teva o pis a llogaters 100% seleccionats i garantits posant-nos a la teva pell i pensant: “Si el pis fos meu… Us llogaria a aquesta persona?

Un cop seleccionat el llogater, l’agència negociarà en nom teu per obtenir les millors condicions de lloguer. Prepararan el contracte de lloguer, assegurant-se que compleixi totes les normatives legals i protegeixi els teus interessos. Monika Rüsch pot encarregar-se de la gestió contínua del lloguer, incloent-hi l’administració de pagaments i la resolució de qualsevol problema que sorgeixi, cosa que et brinda la tranquil·litat de saber que la teva propietat està en bones mans.

Altres qüestions a tenir en compte

Considereu la contractació d’una assegurança d’impagament de lloguer i una assegurança de llar per protegir la vostra propietat. L’agència us pot assessorar sobre les millors opcions disponibles. Mantingues una comunicació oberta i regular amb l’agència per estar informat sobre qualsevol novetat o incidència, confiant en la seva professionalitat per mantenir-te al corrent de tot allò relacionat amb el teu lloguer.

Finalment, un cop el lloguer estigui en marxa, sol·licita feedback tant de l’agència com de l’inquilí per identificar possibles millores en el procés. Confieu en l’experiència de Monika Rüsch per ajustar i optimitzar la gestió de la vostra propietat. En confiar en una agència com Monika Rüsch, pots llogar el teu pis amb la seguretat que els professionals experimentats s’encarreguen de tot el procés, garantint que la teva propietat estigui ben gestionada i protegida.

    Alquilar mi piso como propietario en Barcelona

    Monika Rüsch el partner de confiança per llogar el teu pis com a propietari a Barcelona