Blog

Com posar en lloguer el meu pis amb totes les garanties

Posar de lloguer un pis amb garanties implica seguir diversos passos per minimitzar riscos i assegurar-se que la transacció sigui segura tant per al propietari com per a l’inquilí. Els avantatges de llogar amb una agència de lloguer com Monika Rusch és la millor de les garanties. Aquests són alguns dels nostres consells si vols posar de lloguer el teu pis.

Preparació del pis

Assegureu-vos que el pis estigui en bones condicions abans de posar-lo en lloguer. Realitza qualsevol reparació necessària i assegura’t que estigui net i ben presentat.

Determinar el preu de lloguer

A Monika Rúsch tenim dades reals i fidelignes dels preus de lloguer a la teva àrea per determinar un preu competitiu i just, tenint en compte la mida del pis, la seva ubicació i les comoditats incloses.

Cómo poner mi piso en alquiler con garantías

Com posar en lloguer el teu pis amb totes les garanties amb Monika Rüsch

Documentació legal

Elaborem un contracte de lloguer detallat que especifiquem els termes i condicions del lloguer, incloent-hi la durada del contracte, la suma del lloguer, les responsabilitats de l’inquilí i del propietari, i qualsevol altra clàusula rellevant. La nostra experiència en dret immobiliari és la millor garantia.

Verificació d’antecedents de l’inquilí

Realitzem una verificació exhaustiva d’antecedents de l’inquilí potencial, que pot incloure verificar el vostre historial creditici, referències d’ocupació i referències de lloguer anteriors. Això és una gran garantia i ajuda a avaluar la seva capacitat per pagar el lloguer i el seu historial com a llogater.

Monika Rüsch es fa dipositària de l’import de la reserva – en cas de ser acceptada l’oferta per part de la propietat, es pot transferir al propietari per formalitzar el contracte de lloguer. En cas que no s’acceptin les condicions per part del propietari, Monika Rüsch us retornarà l’import de la reserva.

Monika Rüsch també ofereix encarregar-se de l’administració del lloguer del vostre habitatge. Això inclou tramitar totes les incidències que tingui l’inquilí; un estudi del problema, la detecció de causes i imputabilitat dels mateixos i la solució de les incidències.

Per prestar el servei d’administració de l’habitatge necessitarem:

– Dades de contacte de lempresa dassegurances.

– Dades de contacte de l’inquilí i còpia del contracte de lloguer.

– Factura de la darrera revisió de la caldera (realitzada durant el mes anterior a l’entrada de l’inquilí).

– Factura de la darrera revisió de l’aire condicionat (realitzada durant el mes anterior a l’entrada de l’inquilí).

Seguint aquests passos, i comptant amb una agència amb 30 anys d’experiència com Monika Rusch, podràs posar el teu pis de lloguer amb garanties i minimitzar els riscos associats amb aquesta transacció. Recorda que sempre és recomanable buscar assessorament legal i financer adequat per assegurar-te de complir totes les lleis i regulacions aplicables a la teva àrea.

No ho pensis més i posa’t en contacte amb nosaltres