Blog

Tasación presencial de viviendas en Barcelona

Taxació presencial d’habitatges a Barcelona

Una de les últimes modes al mercat immobiliari són les aplicacions en línia de valoració de pisos. El problema és que moltes vegades aquest sistema t’oferirà un resultat que no s’ajusta al mercat ja que hi ha molts factors que cal tenir en compte per fer una valoració real. 

Actualment, la tecnologia ens ofereix innombrables eines per realitzar avaluacions remotes i automatitzades. Tot i això, l’acte presencial conté una dimensió humana irreemplaçable.

Normalment, una valoració professional d’una immobiliària a Barcelona ha de tenir en compte, en primer lloc, la ubicació i els metres quadrats, els únics elements que realment pot calcular l’algorisme de l’aplicació . Al mateix temps, però, un professional tindrà en compte altres aspectes que aquestes aplicacions no poden tenir en compte: l’orientació del pis, l’entorn, els acabats, el tipus de finca, l’estat de la zona comunitària o jardí, l’estat i mida de les terrasses i una infinitat de factors més que són molt importants per establir un preu.

Tasación presencial de viviendas en Barcelona

Taxació presencial d’habitatges a Barcelona

Taxació presencial = Valoració «REAL»

Per poder fer una valoració real, és essencial poder veure la propietat i això és una cosa que l’aplicació informàtica no pot fer. Per això, part de la nostra feina a Monika Rüsch és trobar el preu màxim que un client pagaria per un habitatge, una xifra que som capaços d’establir perquè fa més de 30 anys que venem a clients internacionals i nacionals.

Per poder fer una valoració real, és essencial poder veure la propietat i això és una cosa que l’aplicació informàtica no pot fer.

En els últims temps han sorgit algunes immobiliàries en línia que neixen amb la premissa d’estalviar-te diners, pel que fa a comissions, en fer-te una valoració en línia del teu pis en venda a Barcelona. Això és totalment erroni ja que no podem valorar un pis sense veure’l, sense viure’l.

Monika Rüsch, relacions basades en la confiança

A Monika Rüsch, la nostra immobiliària de confiança a Barcelona, ​​acumulem més de 30 anys d’experiència al sector. En fer una valoració , considerem factors determinants per oferir la taxació més realista i honesta de la propietat. No prometem xifres inflades com 30, 40, 80 o 100 mil euros per sobre del que suggereixen les plataformes de valoració en línia, però sí garantim que la nostra valoració serà l’adequada.

És important destacar que aquestes aplicacions i plataformes no tenen un coneixement profund del mercat real ni dels propietaris i compradors potencials. A la nostra immobiliària a Barcelona, ​​no només valorem el teu habitatge , sinó que també ens posem al teu lloc, revisem la documentació, l’actualitzem i resolem qualsevol problema que pugui sorgir amb el Registre de la Propietat, l’Administrador de Finques, la ITE, la cèdula dhabitabilitat o el certificat energètic.

A més, negociem amb els clients i ens posem a la pell tant del propietari com del futur comprador. Empatitzem amb totes dues parts perquè entenem que la compra, venda o lloguer d’un habitatge pot ser un procés estressant.

Si vols saber més sobre com et podem ajudar amb la valoració del teu habitatge, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari.